Palvelupyynnöt ja vikailmoitukset

Palvelupyynnöt tulee jättää aina ensisijaisesti oheisten linkkien kautta / please place your service requests and fault reports through the following links.

Arvo, A, B ja C-siipi
Arvo, D, E ja F-siipi
Atalpa
Linna
Normaalikoulu
Pinni A ja B
Päätalo
Virta
Muut kiinteistöt

Kiireelliset vikailmoitukset

HUOM! Kiireelliset vikailmoitukset aina soittamalla / please make urgent fault reports by phone!

Asiakaspalvelu ma-pe klo 8.00-16:00
puh: 0294 520 600
asiakaspalvelu.campusta@tuni.fi

Muina aikoina vartioinnin ja kiinteistöhuollon päivystys AVARN Security Oy puh. 0207 363 673.

You can also leave a message in English to our email asiakaspalvelu.campusta@tuni.fi or call number 0294 520 600.

Palvelumme

Ystävälliset vahtimestarimme opastavat kiinteistöön saapuvia sekä auttavat mielellään tilojen ja kokoustekniikan käytössä. Kiinteistöjen aukioloaikoina vahtimestarimme vastaavat myös tilojen vartioinnista.

Pidämme huolen tilojen puhtaudesta ja siisteydestä, jotta kampus pysyy viihtyisänä ja turvallisena. Pitkä kokemuksemme puhtaanapidon asiantuntijana takaa laadukkaan työnjäljen ja avuliaan palvelun kaikissa kiinteistön siisteyteen liittyvissä asioissa.

Hoidamme kampuksen teknisen kiinteistönhoidon luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme saat myös kuljetus- ja asennuspalvelut kätevästi pieniin korjauksiin sekä asennustöihin.

Vuokraamme Tampereen yliopiston Keskustakampuksen ja Kaupin kampuksen luentosaleja, ryhmätyötiloja ja kokoushuoneita yliopiston ulkopuolisille toimijoille. Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti kuluvalle lukukaudelle kiinteistöjen aukioloaikoina.

Tampereen yliopistolla järjestettäviin tilaisuuksiin saat tarvittaessa meiltä lisäpalveluja. Rakennamme tapahtumaympäristön ja huolehdimme tekniikan toimivuudesta sekä vieraiden opastamisesta. Kauttamme voit saada tapahtumaan myös järjestyksenvalvojat, naulakkopalvelut ja vieraiden kuljetukset.

Olemme apuna myös erilaisissa asiakaspalvelu- ja toimistotehtävissä. Räätälöimme tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden aina asiakaskohtaisesti.